thesouq

Musim2 ni bukan manggis je orang cari tau, ni haa souk manggis. Laju jer SOLD OUT! . Warna purple ni helokk sangat, nak kata gelap sangat pun tak.,cerah tu memang tak la kan? . Pendek kata memang sesuai la untuk uollss bergaya manis, cepat pun cepat je kan! Sarung je siap! #rugitakcuba . Free size RM34 SAIZ L RM39 SAIZ XL RM44 . 📌 Beli 2 helai dapat FREE postage . To order, whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❤ . #tudungbawal #tudungbawalmurah #bawalmurah #tudunglabuh #tudungbawallabuh #tudungbawallabuhmurah #borongbawal #borongtudung #borongtudungmurah #shawl #plainshawl #shawlchiffon #plainshawlmurah #shawlchiffonmurah #shawlprinted #shawlprintedmurah #borongshawl #borongshawlmurah #innerneck #innerneckmurah #innermurah #snowcapmurah #snowcap #borongsnowcap #fringerarabic #arabicshawl #crumpleshawl #thesouq

Morning gaiss... SOUQ SOUQ sejuk! Wow.. Best sangat tudung SOUQ ni.. Lagi2 sekarang cuaca panas sangat kan.. Sangat sesuai if korang SOUQ tudung ni tau.. #rugitakcuba . Free size RM34 SAIZ L RM39 SAIZ XL RM44 . To order, whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❤ . #tudungbawal #tudungbawalmurah #bawalmurah #tudunglabuh #tudungbawallabuh #tudungbawallabuhmurah #borongbawal #borongtudung #borongtudungmurah #shawl #plainshawl #shawlchiffon #plainshawlmurah #shawlchiffonmurah #shawlprinted #shawlprintedmurah #borongshawl #borongshawlmurah #innerneck #innerneckmurah #innermurah #snowcapmurah #snowcap #borongsnowcap #fringerarabic #arabicshawl #crumpleshawl #thesouq

NAK BERRIADAH KE, BERSENAM KE, BERJOGGING KE MESTI PILIH TUDUNG TERPALING SELESA KAN? TAPI STILL NAK NAMPAK CANTIK. Dengan #TheSouq ni youolls tak perlu risau. Confirm nampak cantik lagi sebab awning dia anti tembab tau. Paling penting material viscose ni sejuk & menyerap peluh tau. Takde la time beriadah tu peluh menitik² sebaldi kan? Takde atau lupa nak bawak tuala muka kesat jer kat #TudungSauk ni. Senang keje. Paling best ANTI IRON tau. Tak perlu susah payah nak gosok bagai....sarung jer dah siap. Best ke best?

GOOD NEWS! . Promosi dilanjutkan 3 Hari sehingga 17 July 2018, 11.59pm . Promosi FREE POSTAGE masih berlangsung untuk SEMUA tudung bs 😍 tapiii.. Kalau beli purdah shj tak dapat FREE POSTAGE tau.. Kena campur dengan tudung baru dapat free pos. Okay? Meh whatsapp Skrg utk order . To order, whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❤ . #bawal #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah #bawalmurah #tudunglabuh #tudungbawallabuh #tudungbawallabuhmurah #borongbawal #borongtudung #borongtudungmurah #shawl #plainshawl #shawlchiffon #plainshawlmurah #shawlchiffonmurah #shawlprinted #shawlprintedmurah #borongshawl #borongshawlmurah #innerneck #innerneckmurah #innermurah #snowcapmurah #snowcap #borongsnowcap #fringerarabic #arabicshawl #crumpleshawl #thesouq

Lawo jugak kaler pistachio nikannnn? Ramai y complain susah nak cari tudung SOUQ yang senang menjadi tang muka tu.. #tudungsouq kan hadoo 😍 let's try this gaiss #rugitakcuba . Free size RM34 SAIZ L RM39 SAIZ XL RM44 . To order, whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❤ . #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudunglabuh #tudungbawallabuh #tudungbawallabuhmurah #borongbawal #borongtudung #borongtudungmurah #shawl #plainshawl #shawlchiffon #plainshawlmurah #shawlchiffonmurah #shawlprinted #shawlprintedmurah #borongshawl #borongshawlmurah #innerneck #innerneckmurah #innermurah #snowcapmurah #snowcap #borongsnowcap #fringerarabic #arabicshawl #crumpleshawl #thesouq

#BLACK lovers! . Inner Sailang colour hitam yang menjadi kesukaan ramaiiii.. 😱 why? Black colour gaiss.. Boleh matchkan dengan semua warna.. Kaler ni WAJIB menjadi koleksi dalam lemari korang tu.. #rugitakcuba . Rm32 sahaja . To order, whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❤ . #tudungbawal #tudungbawalmurah #bawalmurah #tudunglabuh #tudungbawallabuh #tudungbawallabuhmurah #borongbawal #borongtudung #borongtudungmurah #shawl #plainshawl #shawlchiffon #plainshawlmurah #shawlchiffonmurah #shawlprinted #shawlprintedmurah #borongshawl #borongshawlmurah #innerneck #innerneckmurah #innermurah #snowcapmurah #snowcap #borongsnowcap #fringerarabic #arabicshawl #crumpleshawl #thesouq

INNER SAILANG, inner instant yang siap dijahit sailangnya.. Tak payah susah2 korang nak buat sendiri.. Haa.. Pakej pulak dengan tali kat belakang tu untuk ketatkan mengikut keselesaan korang.. Cun tak? . Sarung! Ikat! Siap! Senang nya lahaii #rugitakcuba . Rm32 jurrr . To order, whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❤ . #tudungbawal #tudungbawalmurah #bawalmurah #tudunglabuh #tudungbawallabuh #tudungbawallabuhmurah #borongbawal #borongtudung #borongtudungmurah #shawl #plainshawl #shawlchiffon #plainshawlmurah #shawlchiffonmurah #shawlprinted #shawlprintedmurah #borongshawl #borongshawlmurah #innerneck #innerneckmurah #innermurah #snowcapmurah #snowcap #borongsnowcap #fringerarabic #arabicshawl #crumpleshawl #thesouq

TIPS LIPAT TUDUNG SOUQ . Meh sis nak share tips sikit. Senang sangat nak simpan Tudung SOUQ ni pastu boleh jimatkan ruang lemari korang plk tuuu.. Ikut steps dalam gambar tu Kayy.. Selamat mencuba! 😄 . To order, whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❤ . #tudungbawal #tudungbawalmurah #bawalmurah #tudunglabuh #tudungbawallabuh #tudungbawallabuhmurah #borongbawal #borongtudung #borongtudungmurah #shawl #plainshawl #shawlchiffon #plainshawlmurah #shawlchiffonmurah #shawlprinted #shawlprintedmurah #borongshawl #borongshawlmurah #innerneck #innerneckmurah #innermurah #snowcapmurah #snowcap #borongsnowcap #fringerarabic #arabicshawl #crumpleshawl #thesouq

Weekend ni buat ape?kalau pi picnic pun syok kan,yang mane ada family kawan tu.let's bonding time! . Nak lagi syok?sarung jer SOUK,nak mengharung ombak dalam tak bertepi pun tak lemas.hehe! . To order, whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❤ . #tudungbawal #tudungbawalmurah #bawalmurah #tudunglabuh #tudungbawallabuh #tudungbawallabuhmurah #borongbawal #borongtudung #borongtudungmurah #shawl #plainshawl #shawlchiffon #plainshawlmurah #shawlchiffonmurah #shawlprinted #shawlprintedmurah #borongshawl #borongshawlmurah #innerneck #innerneckmurah #innermurah #snowcapmurah #snowcap #borongsnowcap #fringerarabic #arabicshawl #crumpleshawl #thesouq